Leestip van de dag – vrijdag 19 mei 2017

Zomer-zon-reis naar je ziel.

Zin in een onvergetelijke vakantie ?

De vakantie nadert vlug. Nog geen bestemming … ? Dan is dit een bijzonder aanbod met een mooie vijfdaagse invulling in hartje Gent.

In het Karmelitaans Centrum Rustpunt biedt de Metgezel in Zingeving een individuele reis aan naar de binnenkant van ons ware Zijn, in een spirituele sfeer met een prettige ervaring.

Via een interactief programma en met diverse boeiende werkvormen in de ochtend gaan de begeleiders Karin Segers en Jan Daem met de deelnemers via de dialoog in gesprek met elkaar. De reis verloopt voor iedereen anders, de ene loopt lichtvoetig, de andere stapt moeizaam. De deelnemers ondernemen de spirituele reis via metaforische paden (wouden, bergtoppen, weides, afgronden en diepe dalen.) Als groep dragen wij elkaar en delen we ook met elkaar de vreugde als we ons laven bij het zuivere water van de levende Bron.

De middagen zijn de ‘rustpunten’ in de geestelijke zoektocht en is er gelegenheid om vakantie te houden bij enkele begeleide uitstappen in het mooie Gent waarbij deelname vrij is. De mogelijkheid bestaat ook om naar eigen keuze Gent te verkennen of in de stilte van de tuin en/of je persoonlijke individuele kamer te verblijven. In de avond sluiten wij aan bij de dagsluiting van de paters en verwijlen wij bij de innerlijke reisdag op een ontspannen wijze.

De reis onder het thema: ‘Zomer-zon-reis naar je ziel ‘ (5-daagse) start op maandagmorgen 3 juli (10.00 u) t/m vrijdagnamiddag 7 juli (16.30 u) . Kosten in een zeer verzorgde sfeer en in eenvoudige luxe : 320 Euro/per persoon overnachtingen en alle maaltijden inbegrepen.

Inschrijving: http://www.metgezelinzingeving.com/
of +31 (0)13/5286188
of e-mail: info@metgezelinzingeving.com

Voor medereizigers die van heel ver komen is er mogelijkheid om reeds vanaf zondag in Rustpunt aan te komen mits kleine financiële opleg.

Reacties van deelnemers van vorige retraites kan u hier lezen.

Warm aanbevolen !!