Batterijen opladen op het Missiecongres van 1 tot 3 oktober 2021

Van 1 tot 3 oktober 2021 brengt het Missiecongres missionaire initiatieven van het hele land samen in de Heilig Hartbasiliek in Koekelberg.

Het Missiecongres wil christengelovigen verzamelen zodat ze elkaar kunnen ontmoeten, om uit te wisselen, zich te herbronnen, te bidden, te vieren en zich te vormen. Het is een tweetalig gebeuren dat de verschillende missionaire initiatieven van parochies en gemeenschappen van het heleland wil samenbrengen. Het wil op die manier ten dienste staan van de Kerk in België; om alles wat leeft aan moois en vreugdevols tot zijn recht te laten komen.

Het Missiecongres vindt plaats op 1, 2 en 3 oktober 2021 in de Heilig Hartbasiliek in Koekelberg. Het begint om op vrijdag 1 oktober om 20 uur met een gebedswake en wordt op zondag 3 oktober afgesloten met een zendingsviering om 15 uur.

Voor iedereen

De organisatoren onderstrepen dat het missiecongres openstaat voor iedereen. Mensen kunnen komen in parochieverband, met hun gemeenschap, hun gebeds- of missiegroep, alleen of met de familie … Er wordt kinderopvang voorzien en ook de tieners zijn welkom want voor hen is er zelfs een specifiek programma.

Programma

Het volledige programma van het weekend en de namen van de worden in september bekendgemaakt. Voor meer informatie, mail naar: missiecongres@gmail.com

Praktische info

Bron: Kerknet.be

Het Missecongres vindt plaats van 1 tot en met 3 oktober 2021 in de Heilig Hartbasiliek van Koekelberg © Missiecongres