Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/bijbelcitaat.be/httpdocs/wp-content/themes/bijbelcitaat/single.php on line 7

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /var/www/vhosts/bijbelcitaat.be/httpdocs/wp-content/themes/bijbelcitaat/single.php on line 7

Uw dagelijkse e-mail helpt mij sinds deze zomer enorm om elke dag met de ‘lezingen van de dag’ te beginnen en met een terugblik op de dag te eindigen. Ik verlang er naar dit ook biddend te doen. ’t Bijbelcitaat is een bijzonder goede, waardevolle houvast voor mij om toch dagelijks op z’n minst de woorden van de dag tot me door te laten dringen. Met grote dankbaarheid dat u me helpt ‘Van Woord naar leven’ te verbinden, ook waar ik dat in de lezing zelf niet altijd vind. Door uw overweging te lezen resoneert er in de woorden van de lezingen ineens veel meer mee dat ook met mijn leven te maken heeft. Ook dank voor die prachtige beelden/foto’s bij elk Bijbelcitaat. Hoe vindt u die toch zo mooi en passend?!
Dat geregeld de inspiratiebron van Franciscus en Clara naar voren komt spreekt me in het bijzonder aan. Zo zou ik hier en nu willen leven. Wat me raakt in de ‘lezingen van de dag’, en uw woorden daarbij, deel ik soms in een opmerking in gesprek of in vergadering (vooral waar we nu intensief bezig zijn met proces van zoeken naar nieuwe kijk op hoe ‘RK kerk te zijn’ in D. als proces van geloof, hoop en liefde ipv angst en zorgen mbt kerken sluiten).  Ook heb ik ’t er soms over met mijn dementerende moeder, wat diepere lagen van ‘gesprek en contact’ geeft waar we beiden kracht en hoop uit putten.           
Ik weet niet meer hoe ik uw Dagelijks Bijbelcitaat op ’t spoor ben gekomen maar ben er reuze dankbaar voor.
Hopende dat we nog lang uw inhoudelijk inspirerende, verrijkende Bijbelcitaten mogen ontvangen als kadeautjes voor elke dag.