Leestip van de dag – zondag 16 oktober 2016

Van wonde naar verwondering

Van vrijdagmorgen 25 november tot en met zondag 27 november zijn Karin Segers (Master in spiritualiteit) en Jan Daem (Rouwtherapeut) uit Moergestel (Nederland) voor het zesde jaar te gast in de Abdij van Postel. Beiden begeleiden zij de bezinningsdagen met het thema: “Vanuit de wonde samen op weg naar verwondering.”  

Elk mensenleven kent wonden – zowel groot als klein- die geheeld kunnen worden. Het programma voor de drie volle dagen wordt gekenmerkt door ontroerende werkvormen waarbij meditatieve/reflectieve werkvormen elkaar afwisselen.
Door de omgevingsfactoren van stilte en rust stimuleren de begeleiders om terug bij uzelf te komen. Het is heilzaam om te ervaren hoe wonden geheeld worden om thuis te komen en te zijn in jezelf.
Het afsluitend gesprek met één van de paters zullen de deelnemers sterk raken en inspireren.
De driedaagse is een aanzet naar een weg van innerlijke vreugde en bevrijding die doorwerkt in het nieuwe dagelijks bestaan vanuit een persoonlijke veer-Kracht.

De max. 12 deelnemers beschikken over een individuele eenpersoonskamer. Er is mogelijkheid voor koppels in twee persoonskamer. De abdij is rolstoelvriendelijk.

Tijdens deze driedaagse participeren wij als groep gedeeltelijk mee aan het getijdengebed van de paters.
Aanmelden tot uiterlijk 7 november.
Kostprijs all-In: 170,00 Euro.

Info en inschrijving: http://www.metgezelinzingeving.com ofwel 0031(0)13/52.86.188

Een warme aanrader !!

img_2220

Abdij Postel