Overlevende schietpartij verrast jury America’s Got Talent – video

De 18-jarige Ava Swiss veroverde het hart van de juryleden van America’s Got Talent met een cover van ‘Remember’ van Lauren Daigle.

Bron: Kerknet.be

De 18 jaar jonge Ava Swiss, een overlevende van de schietpartij van november 2021 in de Oxford High School in Michigan, heeft tijdens een auditie het hart veroverd van het publiek én de jury van America’s Got Talent met een cover van Remember van Lauren Daigle. Na haar optreden kreeg het meisje een staande ovatie van het publiek en felicitaties van de verbauwereerde juryleden.

Het was adembenemend! Het was prachtig!, reageerde Sofía Vergara. Ik kreeg er kippenvel van. Simon Cowell loofde Ava’s geweldige stem en vooral haar buitengewone moed. Volgens jurylid Howie Mandel is ze een voorbeeld en een bron van inspiratie voor vele anderen. Het feit dat je dit kan meemaken en toch nog zo kan stralen zoals vandaag, is zo inspirerend voor iedereen … Dit was geweldig. Dankjewel!

In Remember zingt Lauren Daigle over de troost die God kan bieden voor mensen die een tragedie meemaken. De tekst luidt onder meer: 

In het donkerste uur wanneer ik niet kan ademen, 
ligt de angst op mijn borst en rust het gewicht van de wereld op mij.
Alles brokkelt af, alles wat ik heb gekend.
Als ik me afvraag of ik helemaal alleen ben,
herinner ik me:
Jij was mij altijd trouw.
Ik herinner het me, ik herinner het me.
Zelfs toen mijn ogen Je niet konden zien, 
was Je er altijd, 
Jij was altijd daar.